Shanghai New International Expo Centre - SNIEC
Udstillings- og messecenter i Shanghai, Kina
 
Erantis guider
Kina
Shanghai
Messe og udstilling
SECEC
SNIEC

 Fødevaremessen
SIAL China
holdes på SNIEC

Pudong-lufthavnen
Når du lander i Shanghai

Læs mere om:
Shanghai
Kinas finans-by

Sådan kører du med
Metro i Shanghai
Guide til Kina
Kina
 Læs mere om om det store gule land i midten


SNIEC er blandt Kinas betydeligste messecentre. Centret ligger i Shanghais nye vækstområde Pudong og har selv løbende vokseværk.


Når den røde tråd skal klippes til en messe i Kina, sker det ofte med en guldsaks leveret af smukke kvinder i røde silkekjoler - således også i Shanghai New International Expo Centre

Shanghai New International Expo Centre omfatter 11 udstillingshaller med et samlet udstillingsareal på 125.600 kvadratmeter. Hertil kommer et udendørs areal på omkring 100.000 kvadratmeter.

Expo-centeret er dog allerede igang med en udbygning som i 2010 vil sikre 200.000 kvadratmeter indendørs udstillingsareal. Centret er vært for omkring 60 messer og udstillinger hvert år, omfattende en række industri- og tekstilmesser samt bl.a. Kinas to største fødevaremesser SIAL og FHC.

Trods sit navn, har Expo-centret ikke umiddelbart noget at gøre med med den store verdensudstilling World EXPO i Shanghai 2010 - selv om den givetvis som alt andet i Shanghai vil blive involveret, når udstillingen løber.


Shanghai har tusindvis af taxi'er, og er derfor leveringsdygtig, når de store messer slutter. Der er dog også busser til den nærliggende metro - og lufthavnen i Pudong.

Selv om messecentret ligger lidt i udkanten af den store Pudong-bydel, er det ganske let at nå. Det ligger 600 meter fra metro-stationen Longyang Lu, som samtidig er endestation for den hutige Maglev-bane, som forbinder Pudong Lufthavnen med Shanghai.

Under større messer kører der gratis transitbusser fra stationen på Longyang Road til Shanghai New International Expo Centre. Fra det øvrige Shanghai er det derfor enkelt at tage metro til messecentret. Kommer man med internationale fly til Pudong-lufthavnen vil man på max 7 minutter være på Longyang-stationen og derfra let kunne tage en transitbus eller en taxi.


Når den røde tråd skal klippes til en messe i Kina, sker det ofte med en guldsaks leveret af smukke kvinder i røde silkekjoler - således også i Shanghai New International Expo Centre

Shanghai New International Expo Centre er ejet Shanghai Lujiazui Development (Group) Co. Ltd sammen med de tyske messeselskaber Deutsche Messe AG, Messe Duesseldorf GmbH og Messe Muenchen GmbH.

Adressen for centret er:

Shanghai New International Expo Centre
2345 Longyang Road
Pudong New Area
Shanghai
P.R.C. 201204
tlf. (+86)  21 28906666